Op 26 mei jl. vond de jaarmarkt in Haastrecht plaats. Naast de vele kraampjes en attracties hadden de Protestantse gemeenten voor een ‘ontmoetingsplein’ gezorgd waar bezoekers een hapje en een drankje konden nemen. Ook konden ze de kerk bezoeken en informatie over de kerkelijke activiteiten krijgen. Het was druk en heel gezellig. Het mooie weer speelde daar zeker in mee, De opbrengst door de gemeenten van deze jaarmarkt wordt elk jaar geschonken aan een goed doel. En dit jaar is dat de Ark Gouda. Het initiatief om aan dit doel te denken kwam van de ouders van Stephanie. Deze ouders zijn al jaren heel actief in de kerkelijke gemeenschap en we vinden het ontzettend fijn dat ze aan ons gedacht hebben en dat ook de gemeenten heel enthousiast waren en zijn.

De opbrengst is € 525,-. Een schitterend bedrag waar de Ark heel blij mee is. De Ark zal dit geld besteden aan ons woonkamerproject. In de Waterput  willen we nieuwe meubels hebben. Meubels die speciaal voor mensen met een beperking gemaakt worden. Met dit geld kan nu de eettafel gekocht worden. Wij willen iedereen hierbij ook danken die deze dag geweest zijn.

Als je meer informatie over de protestantse gemeenten in Haastrecht wil hebben, kijk dan naar: www.gereformeerdekerkhaastrecht.nl en www.hkhaastrecht.nl