Creatief Ateljee

Het Creatief Ateljee is een dagbestedingsactiviteit die deel uitmaakt van de Ark Gouda. Wij bieden een zinvolle dagbesteding aan onze werkmakkers wiens interesse in het creatief bezig zijn ligt. Het uitgangspunt is: Laat ieder zijn creatief talent groeien!

Onze dienstverlening/producten

Tijdens de schilderactiviteit kunnen de werkmakkers hun eigen ontwikkelingsweg gaan.
Zo ontstaan er prachtige schilderijen en tekeningen waarvan wij mooie gedrukte kaarten van laten maken. Ook beschilderen wij diverse andere producten.

In onze papierschepperij zijn wij duurzaam bezig. Van oud papier maken wij nieuw gerecycled papier. Dit handgeschepte papier verwerken wij tot diverse producten. Zoals schalen, kaarten en groeipapier. Dit laatste is geschept papier met zaden uit onze bloementuin van De Ark Groenvoorziening.

In het Creatief Ateljee is naast deze genoemde activiteiten ook ruimte voor plezier en ontspanning. Zo wordt er gekookt, muziek gemaakt en gaan we elke week met elkaar zwemmen.

Samen met de werkmakkers, vaste begeleiders en onze vrijwilligers zijn we alle dagen van de week creatief bezig en geven we jou talent de ruimte! Jij ook?

Loop gerust eens een dagje mee om te kijken of het iets voor je is. Via het contactformulier kun je informatie vragen of een afspraak maken.