Verschillen verrijken!

Nieuws

WINTERFAIR

Wij staan ook dit jaar weer op de gezelligste kerstmarkt van Gouda in de prachtige Sint Janskerk. Leuk je daar te zien!

Lees meer

ADVENTSVIERING & KERSTMARKT

Komende zondag vieren wij met elkaar advent. Aansluitend is er een kerstmarkt met onze prachtige en unieke producten uit het creatief ateljee. Van harte uitgenodigd! De adventsviering start om 14.30 uur in de kapel aan de Graaf Florisweg.

Lees meer

We hebben alle reden om te vieren!

We hebben alle reden om te vieren! Want ons gedicht ‘Een spannend avontuur’ krijgt een plekje in de gedichtenbundel die straks in de boekenwinkel te koop is. Dat is wel héél speciaal

Lees meer

NL-doet

A.s. vrijdag 9 maart gaan we aan de slag met NL-doet in onze tuin. We kijken uit naar een gezellige dag met elkaar. We willen Ernst Baas Hoveniers hartelijk bedanken voor de samenwerking en de levering van de benodigde...

Lees meer

2018

De Ark gemeenschap Gouda wenst jou een liefdevol, gezegend en stralend nieuwjaar toe. We hopen ook dit jaar weer uit te zien naar mooie momenten met elkaar!

Lees meer

Kerstwandeltheater Gouda

Op vrijdagavond 22 december vindt alweer de zevende editie van het Kerstwandeltheater Gouda plaats. Wij als De Ark Gouda zijn hier weer trots onderdeel van.

Lees meer

Winterfair Gouda

Op vrijdag 15 december (Gouda bij Kaarslicht) en zaterdag 16 december 2017 wordt de jaarlijkse Winterfair georganiseerd in de Sint-Janskerk. Wij als de Ark Gouda zijn natuurlijk aanwezig op dit sfeervolle evenement.

Lees meer

Festival door Elkaar

Zaterdag 11 november jl.  waren wij onderdeel van Festival door Elkaar. Een festival voor iedereen in Gouda en omgeving. Een coproductie van mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Lees meer